Hej

Vilken start på det nya året!!

En härlig vinterdag – men KALL. 

Gunnar som tagit ansvar för Nyårssaluten hade gjort ett toppenjobb. Med hjälp av Thomas Melander ordnades så att hela skjutbanan inkl. parkering var helt snöröjd på lördagen. Men det ska inte vara alltför lätt. På de knappt 2 dygn som då återstod till tävlingsstart kom det på nytt närmare 30 cm snö.

Med förenade krafter kunde dock snöskottning ske så att vi kunde ta oss fram på ett bra sätt. Liksom ifjol mötte hela 13 skyttar upp till starten av det nya skytteåret.

För att inte bli alltför stelfingrade sköt vi först 3 serier på 150 sek varefter vi hade paus med intag av varm glögg. Efter ytterligare 3 serier på 150 sek plockade vi ihop och begav oss in i stugvärmen för att tina upp med varmt kaffe, skinksmörgåsar och pepparkakor.

Vid sammanräkningen av uppnådda resultat visade det sig att Gunnar trots sin arbetsinsats var den som lyckats bäst. Vinst med en poäng före vår yngsta skytt Alex Zetterberg som var ytterst nära att sätta alla oss äldre skyttar på plats. Tjusigt!!

Fullständig resultatlista kan ni så småningom ta del av på klubbens hemsida

Jag hoppas att den goda starten på skytteåret ska följas av många fler aktiviteter.

Vi ses

Göran