Träningsskytte ABCR 

-Onsdagsträningarna för 2023 börjar: onsdag den 5 april kl. 18:00. 

-Sista onsdagsträningen före sommaruppehållet: onsdag den 28 juni. 

-Sommaruppehåll för organiserad träning från: torsdag den 29 juni - torsdag den 1 augusti. HPSK har att respektera kommunens besökare vid campingen under juli månad som inte ska störas av ljud från skjutbanan. Det är möjligt att använda skjutbanan för att skjuta in redskapen före tävlingar. 

-Första onsdagsträningen efter uppehållet: onsdag den 2 augusti.  

För onsdagsträningarna gäller: skjutledarna startar träningen kl. 18:00. Kom i god tid till träningen så att du hinner ställa i ordning din plats. De flesta av skyttarna vill undvika sena kvällar så var snäll och respektera tiden.

-Sista onsdagsträningen för 2023: onsdag den 19 oktober kl. 18:00.

Välkomna!
Styrelsen